Meld deg på nyhetsbrevet!

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Pinterest Ikon
  • Hvit Instagram Ikon

© 2019 Mari Knudsen | Mari Knudsen Design

<KJEKT Å VITE>

PERSONVERNERKLÆRING

PERSONVERNERKLÆRING

I denne personvernerklæringen kan du lese om hvordan personopplysninger blir samlet inn og behandlet på mariknudsen.no Du vil også få vite dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos mariknudsen.no, og din rett til å få denne informasjonen slettet. Ryddeguru Knudsen, heretter Mari Knudsen Design er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på mariknudsen.no. mariknudsen.no vil aldri dele personopplysninger med andre, eller bruke opplysningene til andre formål enn det som er angitt i denne erklæringen.

HANDEL PÅ MARIKNUDSEN.NO

For å gjennomføre et kjøp, trenger jeg navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Dette er nødvendig for å sende deg dine bestilte varer, og for å holde deg oppdatert om din levering. Dersom du oppretter en kundeprofil lagres dine personopplysninger på din konto. Du kan selv endre dine opplysninger fra «min konto», eller be om at kontoen skal slettes. Dersom du gjennomfører et kjøp som gjest, vil personopplysningene kun lagres på din ordre. Jeg er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og håndtering av avgifter og eventuell retur. Historikken blir slettet automatisk etter ti år.

Sletting av personopplysninger

Mari Knudsen Design vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig for tjenesten jeg leverer til deg. Enkelte opplysninger er jeg lovpålagt å oppbevare en viss tid av hensyn til regnskapslovgivningen. Du kan til enhver tid be om å få dine opplysninger slettet, ved å ta kontakt med meg.

Kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Dine rettigheter

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger jeg lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles.

Du kan be om oppretting, sletting og begrensninger i behandling av disse opplysningene i henhold til personopplysningsloven. Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket. Dersom du mener at Mari Knudsen Design ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten.

Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

Nyhetsbrev

Jeg har mulighet til å sende deg gode tilbud og kampanjer på e-post, dersom du samtykker til dette. Ved utfylling av skjemaet for påmelding til nyhetsbrev, lagrer jeg ditt navn og din e-post adresse. Denne informasjonen blir lagret hos Mailchimp. Du har til enhver tid mulighet til å melde deg av listen ved en link nederst i nyhetsbrev du mottar.

Betalingskort

Når du betaler med kort på mariknudsen.no vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør og kortinnløser, Stripe.

Disse opplysningene blir kun brukt til å utføre en betaling.

INFORMASJONSKAPSLER

Informasjonskapsler er filer som plasseres på din enhet for å samle inn standard informasjon om den besøkende og bruk av nettsiden. De fleste av disse kapslene er nødvendig for at nettsiden skal fungere, og for at du skal kunne handle hos oss. På mariknudsen.no bruker følgende tjenester informasjonskapsler:

Google analytics

Jeg bruker Google Analytics til å analysere hvordan besøkende benytter nettsiden. Informasjonen som lagres er anonym, og kan f.eks. være antall sidevisninger, antall besøk osv. Hensikten er å øke brukervennlighet på nettsiden, og få et bilde av hva besøkende finner interessant. Informasjonen blir lagret hos Google.

Wix

Nettsiden er bygget på Wix. Som lagrer nødvendige informasjonskapsler, for at du skal kunne logge deg inn på din konto og gjennomføre et kjøp hos mariknudsen.no. Uten disse informasjonskapslene vil ikke siden fungere som den skal.

Annonsering på Facebook eller Google

Mariknudsen.no bruker informasjonskapsler fra Facebook og Google for å kunne gjennomføre målrettet annonsering på disse sidene, samt spore responsen av denne markedsføringen. På denne måten også ekskludere annonser for brukere som vi ikke tror vil finne våre annonser relevant.

Deaktivere bruk av informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal, og at du ikke vil få gjennomført ditt kjøp.

Endringer i personvernerklæringen

Mari Knudsen Design forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen.

Brukeren vil bli skriftlig informert om slike endringer gjennom våre tjenester.

Kontaktinformasjon:

Mari Knudsen Design - Ryddeguru Knudsen

E-post: mariknudz@gmail.com

Postadresse:

Skogfaret 1, 3055 Drammen

0